Deskoperă oferta de joburi Deskoperă oferta de joburi v 1.2 | Servicii Premium
Caută:  Job

Politica de confidenţialitate

Prezentare generală

deskjobs.ro este dedicat protejării intimităţii utilizatorilor săi. Dorim să oferim o experienţă plăcută şi sigură utilizatorilor. Vom face toate eforturile pentru a ne asigura că informaţia furnizată de dvs. rămâne privată, şi este folosită numai în scopurile căreia îi este destinată. Următoarele reflectă dedicarea noastră faţă de utilizatori.

Colectarea informaţiilor

Ca şi în cazul majorităţii site-urilor, acest site culege informaţii anonime precum adresa IP, tipul browserului, accesarea anumitor pagini precum şi alte informaţii generale referitoare la trafic. Aceste informaţii pot fi compilate şi prezentate sub o formă anonimă, colectivă, unor terţi fără ca vreun detaliu personal să poată fi detectabil sau asociat cu persoane specifice.

Site-ul conţine linkuri către alte site-uri. Nu ne asumăm răspunderea faţă de practicile de confidenţialitate sau conţinutul site-urilor respective.

Utilizarea informaţiilor personale

În cazul în care ne puneţi la dispoziţie informaţii personale cu privire la dvs, este posibil să folosim acele informaţii pentru a vă contacta la anumite intervale de timp pentru chestiuni direct relaţionate cu site-ul nostru, precum notificarea de expirare a anunţului postat de dvs. sau schimbări în site care vă pot viza.

Informaţiile dvs. personale nu vor fi înstrăinate, vândute, închiriate, împrumutate sau dezvăluite sub vreo altă formă terţilor cu excepţia situaţiilor în care avem permisiunea dvs. pentru aceasta sau în circumstanţe speciale, precum supunerea la procese legale sau în orice alt fel specificat în Termenii şi condiţiile de utilizare.

Publicarea în zone publice

Vă rugăm să reţineţi că publicarea oricărei informaţii personale de către dvs. în zonele de acces public ale deskjobs.ro, de ex. Într-un comentariu pe blog, poate fi colectată şi utilizată de alte persoane asupra cărora nu avem nici un fel de control. Nu ne facem responsabili pentru utilizarea de către terţi a informaţiilor publicate de dvs. sau în alt fel prezentate în zonele de acces public ale deskjobs.ro.

Copii

Acest site nu este destinat copiilor sub 16 ani. Nu colectăm în mod conştient nicio informaţie din partea utilizatorilor sub 16 ani.

Aplicaţii online

Dacă doriţi să aplicaţi pentru un post direct de pe site-ul nostru, vom trimite automat aplicaţia dvs. companiei căreia îi aparţine anunţul. Informaţia personală despre dvs. (incluzând Curriculum Vitae) existentă în respectivul formular va fi stocată de deskjobs.ro în contul dvs.

Securitate

Am implementat măsuri rezonabile din punct de vedere tehnic şi organizatoric proiectate să asigure informaţiile dvs. personale de pierderi accidentale sau acces, utilizare, modificări sau dezvăluiri neautorizate. Cu toate acestea, nu putem garanta că terţi neautorizaţi nu vor fi niciodată capabili de a învinge aceste măsuri sau de a folosi informaţia dvs. personală în scopuri neadecvate.

Modificări în politica de confidenţialitate

În situaţia în care vom decide modificarea politicii de confidenţialitate pentru deskjobs.ro vom publica aceste modificări aici pentru a avea permanent la cunoştinţă ce fel de informaţii culegem, cum am putea folosi aceste informaţii şi dacă vom dezvălui aceste informaţii terţilor. Dacă, în orice moment, aveţi întrebări sau interes deosebit cu privire la politica de confidenţialitate a deskjobs.ro, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa: office [at] deskjobs [dot] ro.

Info companie

deskjobs.ro este proprietatea SC TRI SOFTWARE SOLUTIONS SRL
Ultima actualizare: noiembrie 2008

RSS-ul Deskjobs.ro !

Acesta te ajută să primeşti joburile preferate în format RSS.
Află mai multe detalii


Banner_add_ad_ro